Palvelut & hinnasto

Unikouluneuvonta järjestetään joko henkilökohtaisena tapaamisena tai puhelimitse. Kokemusten perusteella molemmat tavat ovat yhtä toimivia. Etäneuvonnan suosio on lisääntynyt, sillä puhelinkonsultaation pystyn järjestämään tarvittaessa jopa seuraavaksi päiväksi. Molemmat vanhemmat ovat tervetulleita osallistumaan tapaamiseen tai etäneuvontaan.

Unikouluneuvonta yhdelle perheelle 160 €.

Hinta on palvelupaketin kokonaishinta (sisältäen alv. 24 %).

Tapaaminen tai neuvontapuhelu kestää noin puolitoista tuntia. Tapaamis- ja puhelinneuvonta-aikoja voimme sopia joustavasti aamusta aina iltakahdeksaan asti. Tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Olen vanhempien tukena koko unikouluprosessin ajan, kunnes vauva saadaan nukkumaan hyvin ja vanhemmat ovat tyytyväisiä. Toivon että vanhemmat ottavat minuun yhteyttä, jos heillä on lisäkysymyksiä tai ongelmia unikoulun toteutuksessa. Jälkikäteen käytävistä keskusteluista ja neuvonnasta en veloita erikseen.

Neuvonnallani on palvelutakuu: Jos vanhemmat noudattavat tarkasti ohjeitani, mutta eivät saa vauvaa nukkumaan kunnolla, maksan rahat takaisin.

Puhelinneuvonta

Mahdollisuus toteuttaa koko unikouluneuvonta puhelimin välityksellä on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja sen suosio on kasvanut tasaisesti. Olen kehittänyt puhelinneuvontaa eteenpäin ja kokemukset ovat olleet erittäin hyviä.

Puhelinneuvonta on yhtä tehokas, laadukas ja toimiva tapa kuin henkilökohtainen tapaaminen. Pyydän vanhempia varaamaan rauhallista aikaa noin 1,5 tuntia neuvonnan toteuttamiseksi.

Tapaamiset

Toimipaikkani on Lappeenrannassa. Käyn välillä myös mm. Kouvolassa, Lahdessa, Heinolassa ja Helsingissä. Näiden käyntien yhteyteen sovituille neuvontatapaamisille en veloita ylimääräisiä matkakuluja normaalin palvelupaketin hinnan päälle.

Vuosien kokemuksella olen huomannut, että paras tapaamispaikka on suhteellisen suuri kahvila, jossa saa neutraalissa ja mukavassa ympäristössä jutella rauhassa. Unikouluneuvonta voidaan järjestää sopimuksen mukaan myös vanhempien kotona. Tapaamisen aikana kartoitetaan perheen tilanne ja etsitään paras tapa unikoulun toteuttamiseksi. Tapaamisen jälkeen lisäneuvonta tapahtuu pääasiassa puhelimitse.

Unikouluneuvonta voidaan järjestää tapaamisena myös kahdelle tai maksimissaan kolmelle asiakasperheelle yhtä aikaa.

Unikouluneuvonta kahdelle perheelle 220 € (110 €/perhe, kesto noin 2 h)