Palvelut & hinnasto

Unikouluneuvonta järjestetään joko henkilökohtaisena tapaamisena tai puhelimitse. Kokemusten perusteella molemmat tavat ovat yhtä toimivia. Etäneuvonnan suosio on lisääntynyt, sillä puhelinkonsultaation pystyn järjestämään tarvittaessa jopa seuraavaksi päiväksi. Molemmat vanhemmat ovat tervetulleita osallistumaan tapaamiseen tai etäneuvontaan.

Unikouluneuvonta yhdelle perheelle 200 €.

Hinta on palvelupaketin kokonaishinta (sisältäen alv. 24 %).

Tapaaminen tai neuvontapuhelu kestää noin puolitoista tuntia. Tapaamis- ja puhelinneuvonta-aikoja voimme sopia joustavasti aamusta aina iltakahdeksaan asti. Tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Olen vanhempien tukena koko unikouluprosessin ajan, kunnes vauva saadaan nukkumaan hyvin ja vanhemmat ovat tyytyväisiä. Toivon että vanhemmat ottavat minuun yhteyttä, jos heillä on lisäkysymyksiä tai ongelmia unikoulun toteutuksessa. Jälkikäteen käytävistä keskusteluista ja neuvonnasta en veloita erikseen.

Neuvonnallani on palvelutakuu: Jos vanhemmat noudattavat tarkasti ohjeitani, mutta eivät saa vauvaa nukkumaan kunnolla, maksan rahat takaisin.

Puhelinneuvonta

Mahdollisuus toteuttaa koko unikouluneuvonta puhelimin välityksellä on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja sen suosio on kasvanut tasaisesti. Olen kehittänyt puhelinneuvontaa eteenpäin ja kokemukset ovat olleet erittäin hyviä.

Puhelinneuvonta on yhtä tehokas, laadukas ja toimiva tapa kuin henkilökohtainen tapaaminen. Pyydän vanhempia varaamaan rauhallista aikaa noin 1,5 tuntia neuvonnan toteuttamiseksi.

Tapaamiset

Toimipaikkani on Lappeenrannassa. Käyn säännöllisesti myös mm. pääkaupunkiseudulla, Kouvolassa, Lahdessa, Heinolassa, Kotkassa ja Imatralla. Näiden käyntien yhteyteen sovituille neuvontatapaamisille en veloita matkakuluja normaalin palvelupaketin hinnan päälle.

Unikouluneuvonta voidaan järjestää sopimuksen mukaan joko kotona tai rauhallisessa kahvilassa. Tapaamisen aikana kartoitetaan vauvan uniongelma kokonaisvaltaisesti niin yö- kuin päiväunienkin osalta. Selvityksen perusteella etsitään perheelle sopivin tapa unikoulun toteuttamiseksi. Vanhemmat saavat täyden ohjeistuksen unikoulua varten. Tapaamisen jälkeen mahdollisesti tarvittava lisäneuvonta tapahtuu pääasiassa puhelimitse. Lisäneuvontapuheluista ei veloiteta erikseen.

Unikouluneuvonta voidaan järjestää tapaamisena myös kahdelle asiakasperheelle yhtä aikaa.

Unikouluneuvonta kahdelle perheelle 300 € (150 €/perhe, kesto noin 2 h)